Wij zoeken geen normale medewerker, wij zoeken jou!

Medewerker administratie

 

Wij zoeken geen normale medewerker, wij zoeken jou!

 

WAT BIEDEN WIJ JOU?

Bij Axis Accountants geloven wij in maatwerk. Dat geldt ook voor onze medewerkers. Iedere medewerker heeft zijn eigen verantwoordelijkheden en heeft daarbinnen veel vrijheid om zijn eigen werk in te richten zoals hij of zij dat het beste vindt. Je werkt in klein en persoonlijk team. Je zult je bij ons al snel op je gemak voelen. Je kunt rekenen op een marktconform salaris en de mogelijkheden om je verder te ontwikkelen door het volgen van cursussen en/of opleidingen.

FUNCTIE INHOUD

Als all-round medewerker administratie zullen je werkzaamheden primair liggen binnen de salarisadministratie, daarnaast zul je ook werkzaam zijn binnen de afdeling financiële administratie. Je hebt veel contact met klanten. Na een inwerkperiode wordt je het vaste aanspreekpunt voor alle vragen van jouw klanten op het gebied van personeel en salarissen. Met de meeste klanten bouw je een persoonlijke band op en staat ze bij met raad en daad. Je staat er echter niet alleen voor. Je kunt altijd rekenen op jouw collega’s. Het wordt gewaardeerd als je je mening geeft en je zult gevraagd worden naar jouw mening over klanten waar je bij betrokken bent.

JOUW PROFIEL

  • Opleiding: MBO Loonadministratie, PDL of studerend hiervoor;
  • Ervaring in een financiële rol is een pré;
  • Je bent 32-40 uur p/w beschikbaar;
  • Je bent professioneel, positief en representatief in de omgang met klanten & collega’s;
  • Je hebt een proactieve houding en je weet in te spelen op de behoeftes van klanten;
  • Je communiceert helder;
  • Je bent in staat zowel zelfstandig als in teamverband te werken.

DIRECT SOLLICITEREN

Ben jij benieuwd hoe het is om te werken in een klein team en ervaren hoe veelzijdig het MKB voor jou kan zijn ? Wij maken graag kennis ! Voor meer informatie over de vacature en het inzenden van jouw sollicitatie kun je contact opnemen met Nina Treep door te mailen naar ninatreep@axis-accountants.com of door te bellen naar 06-36120021.