Wij zoeken geen normale stagiair, wij zoeken jou!

Stage,- en afstudeerplaatsen

 

Wij zoeken geen normale stagiair m/v, wij zoeken jou!

 

Een stage in de accountancy lijkt vaak saai en voorspelbaar. Je doet weken, soms maanden hetzelfde werk omdat ‘iedereen onderaan moet beginnen’. Als dat een normale stage is dan zijn wij geen normaal bedrijf. Wij zijn Axis Accountants.

Bij ons draait een stagair m/v vanaf de eerste dag mee in het team, wij zien een stagiair als een tijdelijke collega en we streven ernaar iemand een zo breed mogelijke ervaring binnen verschillende facetten van ons werk in het midden- en kleinbedrijf op te laten doen. Bij ons ligt de nadruk op de samenstelpraktijk met een snuifje assurance. Dat betekent veel persoonlijk contact met klanten die jouw advies willen hebben over van alles en nog wat. Vraagstukken komen voorbij op allerlei gebied, natuurlijk over boekhouden en belastingen, maar ook over bedrijfseconomie, over personeel, juridische zaken, vergunningen en ga zo maar door. Je probeert je in te leven in de vraag en geeft samen met collega’s het beste wat je te bieden hebt.

Het midden- en kleinbedrijf is wat minder gepolijst dan het grootbedrijf, maar het is heel veelzijdig. Je moet dus wel een beetje met de voeten in de klei staan, maar je krijgt daar wel een hele veelzijdige blik op het vak voor terug. Ons team is klein en persoonlijk. Wij waarderen het als je je mening geeft en we vragen ook naar jouw mening over klanten waar je bij betrokken bent.

 

Wat bieden wij onze stagiairs & afstudeerders?

✅ Een veelzijdige blik op alle facetten van het vak;

✅ De mogelijkheid om zelf te ontdekken wat je het meest aanspreekt;

✅ Persoonlijke begeleiding en vaste stagebegeleider;

✅ Een eigen werkplek met vaste computer;

✅ De mogelijkheid een laptop van ons te gebruiken;

✅ Stagevergoeding tussen de 250 – 500 euro;

✅ Een kilometervergoeding werk-privé en zakelijke kilometers;`

✅ Het gezelligste accountantskantoor ten noorden van de Rio Grande;

 

Ben jij benieuwd hoe het is om te werken in een klein team en ervaren hoe veelzijdig het MKB voor jou kan zijn?

Wij maken graag kennis! Je mag altijd bellen met Ariën Pos 06-54281918 of je kunt onderstaand formulier invullen.

 

Hoi, Ik ben Aniek Steenbergen, 29 jaar. Ik werk sinds 2017 bij Axis Accountants en wij zijn opzoek naar een nieuwe stagiair!
In 2013 ben ik afgestudeerd op HBO Bedrijfseconomie. Via een LinkedIn oproep kwam ik in contact met Axis Accountants, een klein kantoor met een hecht, gezellig team.

Na een leuk sollicitatiegesprek en op mijn verzoek een aantal dagen meewerken dacht ik dit wordt mijn nieuwe uitdaging!

Hetgeen wat mij het meeste aansprak en nog steeds aanspreekt in Axis Accountants is de diversiteit in de werkzaamheden en de geboden kansen en mogelijkheden.

Naast het dagelijkse werk doen wij ook leuke dingen met het team, zoals: zomerbarbecue, kerstborrel, escaperoom of een avondje naar de film.

Aniek Steenbergen

Stel jezelf vrijblijvend voor:

12 + 8 =